На Людмил Петровски му е поставен ултиматим - може да вижда

...
На Людмил Петровски му е поставен ултиматим - може да вижда
Коментари Харесай

Лекарка роди дете с откраднат от мъж генетичен материал, изнудва да го живее с него

На Людмил Петровски му е подложен ултиматим - може да вижда детето, в случай че заживее с майката

Фрапиращ сигнал за корист с генетичен материал. Потърпевшият е Людмил Петровски споделя по какъв начин е схванал, че е татко, без да има концепция по какъв начин се е случило, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия. Историята стартира със инцидентно другарство с лекарка в болница, с която споделя за репродуктивни проблеми и желанието да запази генетичен материал. Докторката също споделя за такива.

След този диалог тя му предлага да спомага за пробите и съхранението на генетичния материал. Няколко месеца по-късно лекарката се обажда на Петровки и му споделя, че е забременяла инвитро, а след още няколко месеца го кани на кръщене на бебето.

На въпроса на Петровки за какво го кани тя непосредствено му споделя, че той е бащата. „ Хората съхраняват стволови кафези, яйцеклетки, ембриони, сперматозоиди. Г-н Петровски и приятелката му възнамеряват процедура за ин витро във Варна.

Междувременно мъжът взема решение да запази сперматозоиди в столична болница. Оставя материал за предпазване и в един миг се оказва, че е станал татко, даже е поканен на кръщенето на детето. Майката е доктор в съответната болница. Генетичният му материал е употребен без негово позволение ”, описа Мариета Николаева, която се е срещнала с Петровски. В момента се водят разногласия за родителските права.

„ Мъжът твърди, че не му дават да вижда детето. Поставен му е ултиматум – да живее с майката и детето ”, разясни тя. От Изпълнителна организация „ Медицински контрол ” обявиха, че при тях няма постъпил подобен сигнал. „ Нужно ли да има сигнал, с цел да си свършат работата институциите? ", попита Николаева.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР